Wie ben ik?

Ik ben Amber Dressel.

Geboren in 1973, getrouwd en ik heb twee zonen.

Sinds 2005 ben ik eigenaresse van gastouderopvang “Pasop Oppas” in Wilnis.

Ik ben in het bezit van alle vereiste diploma’s voor Gastouderopvang.

* Kinder EHBO, “Incase” diploma nummer 99379644

* Helpend Welzijn 2

* deelname aan trainingen van o.a.

-Signaleren van kindermishandeling

-Pedagogische training

-Basis training “Gordon” methode

-Kinderwijstv

-voorschoolse educatie van peuterpraat

U kunt mijn inschrijving van het landelijk register vinden op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl | Registratienummer: 173619897

Voor dat ik aan dit avontuur begon heb ik:

*MAVO gedaan in Vinkeveen.

*MDS gedaan in Amsterdam

*Ecabo gedaan in Amsterdam ( bankopleiding)

Ik heb 10 jaar bij een bank gewerkt.

Omdat met kinderen werken een langgekoesterde droom was voor mij, ben ik voor mijzelf begonnen en daarvoor de nodige opleidingen gevolgd. Mijn lieve neefje was mijn eerste oppaskindje.

Met mijn inmiddels ruim 17 jaar ervaring, heb ik gemerkt dat door mijn persoonlijke aanpak en rust en regelmaat, ik alle soorten gedrag en behoeftes van kinderen snel kan herkennen en daar op in kan spelen.

Omdat de zorg kleinschalig is in huiselijke sfeer (Pasop Oppas biedt dagopvang aan 4 tot maximaal 5 kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en incidenteel naschoolse oppas, als 6e kindje) kan er goed op de wensen van de ouders en de kinderen worden ingespeeld.

***